17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 lutego 2013 - 15:57
No własnie wychodzic bede i jechac do pets at home ale głownie mi chodzi o pokarmy itp dla jaszczurek o te niezbedne rzeczy bo jak sie nie myle to w mniejszym zoologicznym sklepie facet ma agame brodata wiec raczej tam kupie ale pierwszo dowiem sie czy wszystko jest ok i ile juz zyje bo jednak wolalbym wychowywac ja od małego ;p a co do weterynarza to oczywiscie wiadomo ze to tez sprawdze przed zakupem jaszczura. Na początku wszystko sie dowiem o wszystkim i dopiero na koniec kiedy bedzie wszystko wiadomo i kiedy wszystko bedzie gotowe wtedy kupie jaszczura w innym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Moja pierwsza jaszczurka. Która wybrac ?? x
początkujący płazy
Płazy
Pierwsza żaba rogataAgro1223 |
|
|
|
||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
|
|||
terrarium
Jaszczurki
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk |
|
|
|
||
tematy ogólne
Jaszczurki
Jaka jaszczurka?Hobbit_66, 08 cze 2025 |
|
|
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
|
Napisany 02 lutego 2013 - 16:44
z wetem w Anglii jest problem,sam mieszkam w Anglii,i naprawde...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2013 - 18:22
Własnie wróciłem z pets at home i znalazłem młode agamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2013 - 18:44
Jak na polskie ceny to drogo, nie wiem jak w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2013 - 20:51
To ja oczywiście polecam agame brodatą , jest to gad...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2013 - 20:42
Ja też polecam Agamę Brodatą ^^.
Ja Sobie ją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja Sobie ją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2013 - 19:50
Bez kontaktu do weterynarza specjalizującego się w leczeniu gadów nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lutego 2013 - 21:56
Dokładnie!!
Serce boli jak się czyta ze jaszczurka kona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Serce boli jak się czyta ze jaszczurka kona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany