Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Wrocławskie Zoo, Zoo na poziomie! cz. 1 [wątek zamknięty]

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
411 odpowiedzi na ten temat

#111 Aquaman

Aquaman
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6957 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 21 sierpnia 2006 - 12:22

Szkoda... szkoda, że cię tam nie było. Ja byłem miesiąc temu... Te zdjęcia to nic, tam jest o wiele gorzej. Wsiądź w pośpieszny do Wrocławia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#112 BCI_morphs

BCI_morphs
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7032 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 21 sierpnia 2006 - 12:30

ok niewiele wiecej....... Soryy jestem z Wroclawia slepy nie jestem tym bardziej pijany ~!~!!!! wiem co tam sie dzieje i jaka jest sytuacja . Ona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#113 Nazar

Nazar
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7968 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 21 sierpnia 2006 - 12:52

BCI niezdrowo sie podpalasz, proponuje wrzucic na luz, wszystkim sie to nie podoba, ale widze ze Tobie to jakas Meliska by sie przydala.... nie dotyczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#114 BCI_morphs

BCI_morphs
  • Terrarysta

Napisany 21 sierpnia 2006 - 12:55

Nazar dobra ok... juz wiecej niebede sie udzielal w tym temacie.. ale wiedz, że wiem co sie dzieje w moim miescie w ZOO. Pozdrawiam

#115 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 21 sierpnia 2006 - 12:57

A mam pytanie. Czy jużktoś zadzwonił do jakiejś gazety. BO czasami ludzie nie mają czasu na telewizję a lubią sobie poczytać w pracy gazety.

#116 Nazar

Nazar
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7968 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 21 sierpnia 2006 - 13:05

nie mowie zebys sie nie udzielal :)

Co do tematu osobiscie najbardziej podoba mi sie pomysl z Uwaga! z tvn, jesli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#117 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 21 sierpnia 2006 - 13:12

Też myślę że z interwencją to dobry pomysł. Oni zajmują się właśnie takimi sprawami :))

#118 BCI_morphs

BCI_morphs
  • Terrarysta

Napisany 21 sierpnia 2006 - 13:14

No to ok... w takim razie Przepraszam ale na prawde juz mi nerwy puscily.... Pozwole sobie jeszcze dodac ze przy samcu 4,5 metrowym Pytona Siatkowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#119 Zolwiosfera

Zolwiosfera
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7857 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 21 sierpnia 2006 - 13:42

Hmm... widok przerażający. Czasami odwiedzam to zoo. Już kilka razy zwracałem uwagę opiekunom, że żółwiom gwiaździstym wręcz cieknie z nosa (pomijam już niewłaściwą dietę- choć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#120 Gość_wh6fxe_*

Gość_wh6fxe_*
  • Gość

Napisany 21 sierpnia 2006 - 13:57

Powinni pracowac ci co sie tym interesuja a nie z przymusa bo nie ma innej pracy. Tylko wtedy wygladaloby to tak jak powinno.

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.