5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 stycznia 2013 - 18:06
Witam , moj kamyk juz jest przy koncu zrzucania wylinki i prawdopodobnie zalapal grzybice , ma plamki gdzie niegdzie szare oraz odpadl jej plat skory bialy z pod ktorego widac rozowawa skore , posmarowalismy te miejsca Vagisilem , mascia przeciwgrzybiczna , poza tym zchudla , nie chce jesc szaranczy , moze przez monotonie jedzenia albo przez chorobe ... mial ktos podobne doswiadczenie ? Czy to pomoze ? jak ja zachecic do jedzenia ? Weterynarz nie byl w stanie pomoc za bardzo , proponowal pobranie skory do badan i biobsje ktora jest zbyt droga ... prosze o pomoc nie krytyke
Podobne tematy: Potrzebuje informacji o grzybicy kameleonow x
warunki hodowli
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
potrzebuje pisemnego zapewnienia o temperaturze dla rodzicówIgorBalcerski, 10 cze 2025 |
|
![]() |
|||
aspekty prawne
Skorpiony
Czy potrzebuję dokumentów?SprinTereK, 06 sie 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Mam i potrzebujęalbundy, 13 sie 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Mam i potrzebuję - samce ptasznikówalbundy, 14 maj 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Mam i potrzebuję - samce ptasznikówalbundy, 05 paź 2022 |
|
![]() |
Napisany 29 stycznia 2013 - 22:34
[size=5]A ja poproszę o zdjęcie.[/size]
[size=5]JAk wymiary terra ???...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[size=5]JAk wymiary terra ???...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 stycznia 2013 - 17:29
Jak pisał Jazzi - bez zdjęć nie da się nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2013 - 17:33
Każdy nowy forumowicz powinien przedstawić wszystko odnośnie hodowli kamyka (terra,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Vayne, 02 lutego 2013 - 17:34.
Napisany 26 lutego 2013 - 19:46
daj mu mole tylko niewiem czy to nieposkutkuje jak w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów