6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 stycznia 2013 - 21:37
Witam...czy do budowy terrarium powinienem używac silikonu sanitarnego, akrylowego czy musi być jeszcze jakiś inny???od razu powiem że ma on slużyć do wypełnienia drobnych szczelin...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Jaki silikon? x
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Silikon w terrarium Gekona Orzęsionego.Gololomp, 10 maj 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
Budowa, osprzęt
Silikon jednoskładnikowy wysokotemperaturowy - nadaje się?Dunkleosteus, 26 wrz 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
Budowa, osprzęt
Budowa ścianki. Jaki silikon?Pitm779, 19 sie 2019 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Który silikon najlepszy ?kuszpit, 27 cze 2018 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Silikon do ściankiNieTopek, 25 kwi 2018 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 08 stycznia 2013 - 21:48
Sanitarny jest dobry jeśli chodzi o uszczelnienie...Tez teraz buduje mały wodospadzik i zamówiłem silikon ale akwarystyczny i pewnie dostane go jutro wiec podzielę się z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2013 - 21:50
Ja ci polecam sylikon akwarystyczny do zrobienia baseniku i posklejania szyb . Sama go używam do posklejania od podstaw terrariów i sprawdza się bardzo dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2013 - 21:59
przedewszystkim chodzi mi o to czy nie będzie w jakiś sposób źle działał na gadzinę w środku...mówię tu o ulatnianiu się jakichś związków które zawiera...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Em4k23, 08 stycznia 2013 - 21:59.
Napisany 08 stycznia 2013 - 22:07
Nie. Wystarczy poczekać z 24h a później silikon będzie bez wonny. Pozdrawiam

Napisany 08 stycznia 2013 - 22:18
sylikon akwa trzyma wszystko zacnie polecam
Napisany 08 stycznia 2013 - 23:49
Sanitarny różni sie od innych, że ma dodatki przeciwgrzybiczne (przeciwko pleśni). Dlatego akwarystyczny jest najbardziej godny polecenia do pudełek na zwierzaki (inne nie są badane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów