Mączniki mogą zastąpić wołowinę, wieprzowinę i drób, jako źródło białka na Ziemi
#11
Napisany 28 stycznia 2013 - 01:05
#12
Napisany 16 lutego 2014 - 00:41
Jakiś czas temu nie wiedziałam co mam zrobić z nadwyżką mączników, więc namówiłam koleżankę i postanowiłyśmy sprawdzić jak smakują :D Polecam bardzo fajne, sczególnie jako....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
#13
Napisany 16 lutego 2014 - 11:39
a ma ktoś jakieś przepisy? Bo póki co znalazłem jedynie jak je usmażyć: 1. rozgrzej patelnie, 2. dodaj troche oleju, 3. wrzuć mączniki. A coś....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
#14
Napisany 16 lutego 2014 - 18:43
A po co sobie utrudniać życie? :D Tak zrobione robale możesz dodać do czegokolwiek ;) Ja jeszcze robiłam tak, że lekkko je podsmażyłam później dodałam....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
#15
Napisany 16 lutego 2014 - 19:07
Gdzieś widziałem świerszcze w czeko :D Też proste do wykonania ;)
#16
Napisany 17 lutego 2014 - 13:17
Ja jestem hardcorem i jadłem mączniki na żywca ;)
a ma ktoś jakieś przepisy? Bo póki co znalazłem jedynie....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
#17 Zbanowany
Napisany 17 lutego 2014 - 13:59
Bardzo ciekawy artykuł ;) bardzo mnie zaciekawił ;)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów