[b]Kuba_Sadlowski[/b] ja rozumiem jak najbardziej, że istnieją takie gatunki i Twoja informacja dla wielu osób może być cenna. Powiem jednak jeszcze raz. Pytanie zostało zadane w dziele "Gekon lamparci", dotyczyło tego jednego konkretnego gatunku, który nie żywi się gupikami. Gdyby ktoś przeczytał i przemyślał opisy, to doszedłby do odpowiedniego wniosku. I naprawdę, bez złośliwości, mówiąc 100% na poważnie, jeżeli nie będziemy reagować na posty typu "inne gady jadają ryby, to czy lampart też może?" (potencjalny motyw zadania takiego pytania, wiedza o innych gatunkach jedzących rybki, choć w tym wypadku to wątpliwe), dojdzie do tego, ze będziemy widzieć pytania typu "mój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
23 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Gupik jako pokarm? x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Pokarm i lek z nosaGdziestam ![]() |
|
![]() |
|||
Straszyki
pokarm dla straszyków w sklepachBursztynowy, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Straszyki
pokarm dla straszykówBursztynowy, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Modliszki
Modliszkę znudził pokarmCzosen ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
sprzedam ślimaki na pokarmxyss, 17 sie 2024 |
|
![]() |
Zbanowany
Napisany 22 grudnia 2012 - 18:46
napewno nie jestem hajterem na tym forum bo jest tu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2014 - 14:38
Ten temat mnie rozwalił :-D
A co do odpowiedzi, gekonom...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2014 - 00:49
nie rozumiem, dlaczego zaprzeczacie. Z tego co ja wiem, można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów