Mam problem, gekon nie chce jeść, ostatnio w odchodach zobaczyłem niestrawionego mącznika. Ale jak mu dam mączniki z ręki to normalnie je. Proszę o pomoc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 listopada 2012 - 11:00
Podobne tematy: Gekon nie chce jeść x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 26 listopada 2012 - 11:18
[quote name='Daniel92' timestamp='1353924054' post='1346175']
Ale jak mu dam mączniki z ręki to normalnie je.[/quote]
Czyli jednak je. Prawdopodobnie trochę rozpuściłeś gada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ale jak mu dam mączniki z ręki to normalnie je.[/quote]
Czyli jednak je. Prawdopodobnie trochę rozpuściłeś gada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2012 - 18:15
Witam, mam podobny problem, mam parke gekonów od 3 lat. Nagle samiec przestał od 2,5tyg jeść. Wygląda dobrze, nie ma napuchniętego brzucha, jest żywy i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 listopada 2012 - 11:07
Możliwe, że to po prostu głodówka. Jeśli gekon wygląda zdrowo i nie wykazuje innych niepokojących objawów, nie trzeba od razu zabierać się za karmienie przymusowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 listopada 2012 - 21:23
powiem ci że dogadują się dobrze, samica jest otwarta, nie boi się, jest ciekawska. Samiec jest jej przeciwieństwem, do tego mają kolegę szyskowca który jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów