Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem "swiezym" terrarysta. Od kwietnia tego roku jestem szczesliwym posiadaczem gekona lamparciego samicy odmiany barwnej Super Hypo Tangerine Carrot-tail (Baldy) (tak mi sie w sumie wydaje po ogladanych zdjeciach). Zdecydowalem sie na powiekszenie swojego terrarium o jeszcze jedna samicie. I najbardziej zalezalo mi na odmianie barwnej black pearl.... jednak jak poczytalem (dosyc duzo) na tym forum i niestety zasmucilem sie... okazalo sie ze sa niespotykane u nas i drogie.... jedynie co mnie jeszcze trzyma przy duchu to to ze byly to stare posty.... wiec takie mam pytanie. jak to jest z tymi gekami black pearl teraz???...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 listopada 2012 - 20:24
Podobne tematy: Black Pearl. x
linienie
Węże właściwe i pozostałe
lamprophis fuliginosus black problemy jedzenie/wylinkaikusja, 20 paź 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam węże
Pyton Regius Samiec Black pastel het piedwsiecipl, 12 paź 2025 |
|
|
|||
Kupię
Poszukiwany samiec sub/adult Parabuthus villosus "black"Kubik290, 10 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ornithoctoninae Virdis / Black femurEndorlado, 23 wrz 2025 |
|
|
|||
Zamienię
iPhone 11 Pro 256gb tytan black na pająki skolopendry węże .Vip3r, 05 paź 2025 |
|
|
Napisany 19 listopada 2012 - 22:00
Temat tej odmiany powraca jak bumerang co jakiś czas. W...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2012 - 10:27
O żesz w mordę... Ja wiedziałem, że to drogie cholerstwo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2012 - 15:44
Bo my jesteśmy przyzwyczajeni, że możemy kupić gekona za równowartość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2012 - 16:03
Faktycznie, wiele jeszcze wody upłynie, zanim ktoś sprowadzi do Polski...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2012 - 23:46
[quote name='mmax88' timestamp='1353423806' post='1344155']
Faktycznie, wiele jeszcze wody upłynie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Faktycznie, wiele jeszcze wody upłynie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 listopada 2012 - 06:59
Wszystkie? Nic nie przetrwało...? W takim razie mój post nadal...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany