15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 listopada 2012 - 23:45
Co znaczy zbilansowana dieta w przypadku żółwi? Nie znamy ich wymagań pokarmowych (poza kilkoma gatunkami tuczonymi w Chinach, ale to jest recepta na maksymalny wzrost,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: miękka skorupa x
zdrowie
Mięczaki
Pomocy pęknięta skorupa AchatinyMango213 ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - rośliny
Wystrój, roślinność
Jak zrobić miękka wodę z twardejCouek, 20 lis 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Pęknięta skorupa ślimaka afrykańskiegoJoannaS, 19 sty 2022 |
|
![]() |
|||
linienie
Żółwie wodno-lądowe
Co się dzieje ze skorupą mojego żółwia?MaKsMaRTyN ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy żółwi
Miękka skorupa....GrubyKN, 25 lip 2020 |
|
![]() |
Napisany 09 listopada 2012 - 09:07
[quote]Co znaczy zbilansowana dieta w przypadku żółwi?[/quote]
Oznacza stosowanie diety zgodnej z wymogami danego gatunku. Odpowiednio urozmaiconą, w miarę możliwości zblizoną do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Oznacza stosowanie diety zgodnej z wymogami danego gatunku. Odpowiednio urozmaiconą, w miarę możliwości zblizoną do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2012 - 11:13
Łukasz, wiem co znaczy zbilansowana dieta i jakie są zasady jej układania zarówno jako dawki jak i jako mieszanki. Jestem zootechnikiem, więc na wiedzę z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2012 - 20:17
W pełni się z Tobą zgadzam - cóż z tego, że uda mi się wyleczyć zwierzaka z zapalenia płuc, skoro po pobycie w szpitalu trafi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2012 - 00:54
Znam tą pracę i według mnie jest ona metodycznie nie najlepsza choć jej obserwacjom nie przeczę. Jeżeli zanotowali wyższą koncentrację chwała im.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2012 - 08:42
Ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że u leczonych żółwi, u których zastosowano naświetlanie UVB dochodzenie do prawidłowego stanu wydawało się szybsze niż u tych,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów