7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 sierpnia 2012 - 20:26
Witam, wczoraj będąc przejazdem odwiedziłam pewien sklep zoologiczny. Zaniepokoiły mnie warunki tam panujące i niezbyt wiem gdzie to zgłosić i czy w ogóle jest taka potrzeba, czy może przesadzam jak zwykle? Spory żółw żółtolicy powyżej 20cm w dość małym akwarium (może 30x60) w kącie na podłodze, nieoświetlonym, obijający się o ściany, przepełnione (moim zdaniem) klatki z papugami- brudne od odchodów i dziobiące się wzajemnie stado papużek falistych, ewidentnie zestresowane nimfy, kurczowo wiszące na prętach lub osowiale siedzące na dnie klatki. Hodowałam nimfy i faliste, zdrowy ptak tak nie wygląda. W klatkach z gryzoniami było sporo brudu, w jednej nie było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2012 - 20:49
Nie wiem, czym zgłoszenie np. sanepidowi by coś dało, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2012 - 21:35
Taa. zapłacą kare 250zł, posprzątają raz i dalej będzie tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2012 - 21:59
[quote]Witam, wczoraj będąc przejazdem odwiedziłam pewien sklep zoologiczny. Zaniepokoiły mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2012 - 22:37
I tu niestety bardzo się Pan myli Panie Bartku. Często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2012 - 09:15
[quote]I tu niestety bardzo się Pan myli Panie Bartku. Często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2012 - 17:58
[quote][quote]I tu niestety bardzo się Pan myli Panie Bartku. Często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2012 - 19:55
Dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za parodniową nieobecność. Otóż jutro...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów