Ale racja, skoro te jaszczurki tutaj żyją to znaczy, że mają dobre warunki i nie trzeba im pomagać wyjść na świat, one doskonale sobie poradzą w naturalnym środowisku. One nie są zagrożone wyginięciem, żebyś tworzył w domu "program ochrony zwierząt zagrożonych wyginięciem" czy jak zwał tak zwał. W każdym bądź razie nie musisz ingerować w ich środowisko, bo twoja "pomoc" to tak na prawdę dla nich przeszkoda.
47 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 sierpnia 2012 - 08:23
Jak zobaczyłem nazwę tematu to od razu wszedłem bo wiedziałem, że będzie jakaś nagonka.
Ale racja, skoro te jaszczurki tutaj żyją to znaczy, że mają dobre warunki i nie trzeba im pomagać wyjść na świat, one doskonale sobie poradzą w naturalnym środowisku. One nie są zagrożone wyginięciem, żebyś tworzył w domu "program ochrony zwierząt zagrożonych wyginięciem" czy jak zwał tak zwał. W każdym bądź razie nie musisz ingerować w ich środowisko, bo twoja "pomoc" to tak na prawdę dla nich przeszkoda.
Napisany 09 sierpnia 2012 - 09:06
Ja osobiście uważam ,iż w tym konkretnym przypadku autor postąpił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2012 - 09:18
[quote]
Dzwoneczek:) Ja to bym powiesił 10kg właścicielowi za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dzwoneczek:) Ja to bym powiesił 10kg właścicielowi za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2012 - 09:33
Proponuję usunąć ten temat, bo zwinka jako gatunek nie podlega...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2012 - 09:46
[quote]
Napisany 09 sierpnia 2012 - 10:03
[quote][quote]
Napisany 09 sierpnia 2012 - 10:39
Dziwaki z wielkich miast...
20
Napisany 09 sierpnia 2012 - 11:00
[quote][quote][quote]Ja uważam , że moderator wpierw przed dopuszczeniem takiego tematu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów