ja nie powiedziałem ze mnie nie stać tylko ze 150 zł jak na poczatek terrarystyki to troche duzo,a jak padnie to o ta kase jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jaszczurka zwinka-hodowla
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 lipca 2012 - 21:04
Podobne tematy: Jaszczurka zwinka-hodowla x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki hodowla 9x samice + 2NS terraria plus wyposażenie mazowieckietyskie12, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Rośliny owadożerne
Hodowla z zamkniętym słojupiotr, 28 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Hodowla Regius (10 szt.) wraz z 3 szt. RackówHalfbrother, 26 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Hodowla śląskeve667, 24 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 13 lipca 2012 - 21:10
jak czytam takie wpisy to noz w kieszeni sie otwiera. z takim podejsciem nie bierz sie.za.hodowanie jakiegokolwiek zwierzaka. bo jak tani to nie szkoda, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 13 lipca 2012 - 21:20
[quote]jak czytam takie wpisy to noz w kieszeni sie otwiera. z takim podejsciem nie bierz sie.za.hodowanie jakiegokolwiek zwierzaka. bo jak tani to nie szkoda, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lipca 2012 - 21:24
nie o to chodzi ze mam złe podejscie jestem amatorem,początkującym i wiem ze od tanich rzeczy sie zaczyna i mniej wymagających i wraz z doswiadczeniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lipca 2012 - 21:26
pal lich z rodzicami pewnie pozwolą tylko na poczatek chce zdobyc jakies doświadczenie w tej dziedzinie a narazie tylko komentatorzy pisza ze mam złe podejscie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lipca 2012 - 21:31
Zamykam temat bo rozmowa schodzi na zły tor. Autora tematu proszę o założenie nowego tematu, jeśli kolega zdecyduje się na coś konkretnego. Zapraszam też tutaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów