Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Terrarium dla legwana zielonego

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
17 odpowiedzi na ten temat

#11 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5667 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 06 lipca 2012 - 14:05

To, że ktoś hoduje legi w mniejszych terra, nie znaczy, że mają się one tam dobrze. Strona przez Ciebie linkowana to starsza wersja [url]http://www.legwanzielony.terrarium.pl/[/url], więc dane zacytowane przeze mnie są aktualniejsze. Dodatkowo cytujesz fragmenty co jest dla mnie dość dziecinne i samolubne (bo ja chce lega i koniec, jak ktoś mówi, że mam za małe terra to jest zarozumiały, głupi itd.) - całe zdanie ze starej strony: [quote]Jeden osobnik może zajmować terrarium o wymiarach 125 x 100 x 100 cm (uzależnione od wielkości osobnika, aczkolwiek zalecane większe). [/quote] [b]Zalecane większe - nie mniejsze.[/b] Odnośnie planowania przebudowy pokoju na ogromne terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Terrarium dla legwana zielonego     x

#12 PaulaS1992

PaulaS1992
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4819 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 06 lipca 2012 - 14:13

Wiem przepraszam poniosło mnie ale zrozum że to naprawde duże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta

Napisany 06 lipca 2012 - 14:21

Zastanawiałaś się może nad innymi gatunkami jaszczurów? Jest tak wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 PaulaS1992

PaulaS1992
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4819 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 06 lipca 2012 - 14:38

Ja wiem że nie każdy to pochwala ale w przyszłości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta

Napisany 06 lipca 2012 - 15:21

Wentylację bez problemu dałoby się zrobić, trudne czy nie, legwan...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5609 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 06 lipca 2012 - 15:40

nie pieprz glupot ze terra dla lega o glebokosci 50cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 mrufek

mrufek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6487 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 06 lipca 2012 - 19:31

PaulaS1992 ja parę lat temu też byłem zafascynowany legwanami, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 robaczynka

robaczynka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5012 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 11 lipca 2012 - 09:12

Paula,poprzednicy mają rację i nikt nie chce Ci robic na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.