mam takie pytanie planuje zakup 2 malych agamek karlowatych wszystko juz przygotowane tylko zastanawiam sie ile taka agamka moze zjesc dziennie tz. np. ile swierszczy podac jej podczas jednego karmienia i jak czesto ja karmic i co ile podawac witaminy w jaki sposob je podawac i co ile podawac pokarm roslinny dodam tylko ze beda to moje pierwsze jaszczurki przeczytalem o nich wszystko co mozliwe lecz nie znalazlem, takich inf. pozdrawiam
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 czerwca 2012 - 19:14
Witam
mam takie pytanie planuje zakup 2 malych agamek karlowatych wszystko juz przygotowane tylko zastanawiam sie ile taka agamka moze zjesc dziennie tz. np. ile swierszczy podac jej podczas jednego karmienia i jak czesto ja karmic i co ile podawac witaminy w jaki sposob je podawac i co ile podawac pokarm roslinny dodam tylko ze beda to moje pierwsze jaszczurki przeczytalem o nich wszystko co mozliwe lecz nie znalazlem, takich inf. pozdrawiam
Podobne tematy: Agama brodata karlowata zapotrzebowanie dzienne na pozywienie x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 07 czerwca 2012 - 20:57
mlode i podrostki do syta, a dorosle jak zobaczysz ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2012 - 12:51
karmienie maluchow 2 razy dziennie (a bynajmniej ja tak swojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2012 - 21:21
a tak z innej beczki jak to jest z wyciaganiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2012 - 09:47
możesz ale dopiero po 3-4 tygodniach jak bedą u ciebie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 czerwca 2012 - 13:59
Do syta, a raczej im się chce, bo to lenie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 czerwca 2012 - 14:50
Odnośnie oswajania https://www.terrarium.com.pl/zobacz/oswajanie-jaszczurek-1699.html
Napisany 11 czerwca 2012 - 19:17
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów