Witam, tydzien temu [color=red]zacząlem[/color] swoja przygode z terratystyka, kupilem gekona lamparciego jak i caly zestaw do niego w sklepie zoologicznym, ale nie w tym rzecz. Naczytalem sie ze gekony lamparcie aklimatyzuja sie kilka dni, ale po tygodniu ona nadal nic nie chce jesc, nie widzialem zeby [color=red]w ogóle[/color] cos pila ( woda jest caly czas, jedzenie od 2 dni podaje jej na noc ), schudla od czasu kiedy ja kupilem. Moze mi ktos powiedziec co robic, bo sie martwie ;( ??
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 maja 2012 - 22:05
Podobne tematy: Moj gekon nie chce jesc x
żywienie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony- przeprowadzka, strajk głodowyAnn87, Wczoraj, 08:13 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekon Williamsa Samiec _ Lygodactylus williamsi13216, 08 gru 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Opary lakierow i gekon orzesiony i lamparciNiunks, 17 lis 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone, 29 paź 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Gekon żmijowy , parka gekonów tureckich , phalsuma grandispawllo8, 04 cze 2024 |
|
|
Napisany 29 maja 2012 - 22:46
jak z zoologa to prawdopodobnie będzie zarobaczony wiec do weta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 maja 2012 - 06:45
a do tego co jej podajesz do jedzenia moze sprobuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 maja 2012 - 07:45
Ja bym sugerowała zapewnienie jej dużo kryjówek, aby mogła się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany