Zdj podwozia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 maja 2012 - 14:44
Witam pierwszy raz mi się to zdarzyło odkąd mam tą samice a jest u mnie od 4 lat. Nigdy nie była połączona z samcem. Od ponad miesiąca nie raczy wziąć nic do pyska,staram się jak najlepsze kąski jej podsuwać i nic a najgorsze jest to,że w zbyt szybkim tempie chudnie, do tego pojawiły się u niej jaja ( tak myślę,że to jaja bo nie miałam nigdy wcześniej z tym do czynienia). Co zrobić żeby jej pomóc i ulżyć, czy takie niezapłodnione jaja są niebezpieczne? A może to nie są jaja tylko jakieś cholerstwo się do niej przyplątało?...
Podobne tematy: Niezapłodnione jaja? x
aspekty prawne
Mięczaki
Lissachatina immaculata* złożył jaja i nie wiem co z nimi zrobićBombinaBombina05 |
|
|
|||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Gekon gargulcowy (Rhacodactylus) wzdęcie? Jaja?Agnieszka13579, 08 sty 2025 |
|
|
|||
żywienie
Węże
Karmienie niejadka - jaja w diecie węża?akot, 24 gru 2024 |
|
|
|
||
zdrowie
Jaszczurki
Gekon lamparci zbadałem kał i wyszło iż ma jaja oxyuridadevil3000, 05 sie 2024 |
|
|
|||
Terrarystyka
Jaja gekona orzęsionegovysek, 11 cze 2024 |
|
|
Napisany 07 maja 2012 - 16:15
Tak, to są jaja, nie żadne cholerstwo
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2012 - 17:55
Jeszcze nie wstawiłam żadnego pojemniczka ale dosłownie za sekundę to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2012 - 18:04
Może mieć z tym problemy ale na razie nie panikuj:)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2012 - 21:27
Moja samica miała takie niezapłodnione jajka przez dwa kolejne lata...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2012 - 22:38
[quote] Próbowałaś karmić przymusowo, bo jeśli duża strata wagi to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 maja 2012 - 07:40
Co prawda na zdjeciach widać tylko nasadę ogona ale nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2012 - 18:15
Próbowałam z każdą karmówką nawet podrzucałam jej mole woskowe i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany