Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Karmienie węża surowym mięsem

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
35 odpowiedzi na ten temat

#31 Anix

Anix
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5264 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 20 kwietnia 2012 - 08:45

Larra Dorren, co Ty masz z tym "ów gryzoniem"? Nie ma czegoś takiego;) (co najwyżej "owy gryzoń", "owego gryzonia").

Co do osesków.
Ja niestety mam już wprawę. Piszę niestety, bo nie jest to dla mnie nigdy przyjemne. Na początku karmiłam węże raz żywymi, raz mrożonymi, zależy jakie udało mi się dostać. Pierwszy raz dobiłam oseska, jak mój boa zabrał się za jedzenie go od drugiej strony i szczurek strasznie piszczał przez parę minut. mam zakrzywioną pensetę terrarystyczną, więc po prostu chwyciłam go za łepek i baaardzo mocno nacisnęłam mu na kark tą pensetą aż usłyszałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Karmienie węża surowym mięsem     x

#32 zenia_zietek

zenia_zietek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5617 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 20 kwietnia 2012 - 09:10

Dla mnie zabicie gryzonia byłoby przerażające, i po nocach koszmary...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#33 rardzio

rardzio
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4901 dni
  • Polska / Śląskie / Tarnowskie Góry

Napisany 20 kwietnia 2012 - 17:46

Witam. Jestem tu nowy. Chciałbym sie was poradzić w nurtującej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 Larra_Dorren

Larra_Dorren
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4906 dni
  • Polska / Mazowieckie / Białobrzegi

Napisany 20 kwietnia 2012 - 20:09

Dzięki za rady ,chyba faktycznie skorzystam z kupna mrożonej karmówki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#35 Anix

Anix
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5264 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 20 kwietnia 2012 - 22:41

to jest jakiś mit:) tak słabe stężenie CO2 nić wężowi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#36 konrad9892

konrad9892
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5522 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 21 kwietnia 2012 - 08:13

W czym ma zaszkodzić Dwutlenek węgla który trafia do żołądka?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.