[quote]Nie sceptycy tylko przeciwnicy. Ja nie jestem sceptyczny po prostu uważam to za błąd hodowlany w sposób jednoznaczny. Nie trzeba robić badań na to,że nicienie stosuje się w uprawie roślin więc ich ilość jest zwyczajnie duża. Poza tym występują one w glebie, a nie jedynie na roślinach, więc nawet w czystych okolicach które zamieszkujesz (jak podejrzewam) występuje gleba. Obecność zwierząt hodowlanych dodatkowo zwiększa szansę na inne pasożyty, chyba że jakieś specjalne koniki polne omijają krowie placki na łące. W życiu nie kupiłbym gekona od hodowcy, który stosuje tego typu metody z prostej przyczyny jaką jest strach o zdrowie swojego stadka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
33 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 kwietnia 2012 - 23:14
Podobne tematy: Karmówka x
żywienie
Dusiciele
Ptaki jako karmówkaMalel, 28 lut 2025 |
|
|
|||
![]() |
Kupię
Karmówka dla węży WarszawaGość_BFLS_* , 30 gru 2024 |
|
|
||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Karaczan argentyński jako karmówka dla gekonaKarolinex, 16 sty 2020 |
|
|
|
||
żywienie
Ptaszniki
Polecana karmówka dla ptaszników (Maluchy i dorosłe)Jakub122, 01 sty 2025 |
|
|
|||
żywienie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
żywa karmówka - orzęsekabracadabra |
|
|
Napisany 07 kwietnia 2012 - 23:38
Snowstorm możesz mieć swoje zdanie i nie mam zamiaru tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2012 - 11:38
Chyba wszystko, co miało zostać powiedziane w tym temacie, zostało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2012 - 13:43
[quote]
Nie zmienia to oczywiście faktu, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie zmienia to oczywiście faktu, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany