Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
pomocy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
93 odpowiedzi na ten temat

#81 EwKa1315

EwKa1315
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7142 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Starachowice

Napisany 17 lipca 2006 - 19:19

Kurde czyli nie wiecie dokładnie dlaczego te legwany od riota21 wkońcu umierały?? bo niestety na innym forum pewna osoba pisze że wlasnie jej legwan ostatnio przestał jesc i zrobił sie słabszy... Od razu skojarzyło mi sie z tymi legwanami ktore byly zakupione od riota no i spytałam.. nistety ten leguś również został zakupiony na allegro od jakiegpos faceta z lublina niesety nowy własciciel lega nie pamiętał nicku jednak śmiem przypuszczac ze nabył go rownież od riota... Na posdstawie sekcji wiemy juz coś co może pomóc kolejnym legwankom czy nadal stopoimy w miejscu??? Ja juz mam tego dosyc i nie moge...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#82 lb

lb
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7213 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 17 lipca 2006 - 20:17

Pozostałe prawdopodobnie też były naszprycowane, osłabione i odwodnione. Część egzemplarzy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#83 Ted

Ted
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7394 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 17 lipca 2006 - 20:47

Niestety z weterynarzami od gadów w naszym kraju jest krucho...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#84 kamoos

kamoos
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7159 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 17 lipca 2006 - 21:03

[quote]Nie mozna mówic ze weterynarza mordują zwierzęta, oni sie starają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#85 agie

agie
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7232 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 17 lipca 2006 - 21:08

podsumowując - NIESTETY - nadal nie wiemy dlaczego umierają Legwany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#86 Ted

Ted
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7394 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 17 lipca 2006 - 21:34

Weterynarz zastosuje leczenie jak dla ssaków a z tego mogą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#87 k12

k12
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7053 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 17 lipca 2006 - 21:37

wiemy jesze,że woda z cukrem działa równie skutecznie jak riot,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#88 kamoos

kamoos
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7159 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 17 lipca 2006 - 21:52

Otóż to Ted - jak czegoś nie wiemy (nawet doświadczeni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#89 AmazoNKA

AmazoNKA
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8806 dni
  • Polska / Łódzkie / Skierniewice

Napisany 18 lipca 2006 - 13:34

Tak jak napisalam kilka postow wyzej ze, nie chce mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#90 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 lipca 2006 - 13:37

Zgadzam się z Tobą, dlatego w jednym ze swoich postów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.