Źle? DOBRZE !! że go kupiłem bo i tak i tak by ktoś go kupił, bo w takich sklepach gekony schodzą jak świeże bułeczki (chyba się nie orientujesz ile gekon jest w sklepie w Arkadii - góra 2 dni). Ja przynajmniej zapewniłem mu opiekę i teraz jest w świetnej kondycji. A skoro nie wiesz jak wygląda handel i ile zajmuje im sprzedaż gekonów w KAKADU w Wawie to się nie udzielaj i mnie nie pouczaj. Ale pewnie masz racje - lepiej żeby gekon był kupiony następnego dnia przez takie dziecko jak to w filmiku, a sprzedawca dalej by żył w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:14
Podobne tematy: Kolejne dziecko "znęcające" się nad zwierzęciem... x
Aspekty prawne terrarystyki
Kolejne zwierzę z tego samego gatunku - jak rejestrować?Couek, 28 lut 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kolejne maluchy Acanthoscurria geniculatalimak13, 11 gru 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kolejne maluchy Acanthoscurria geniculatalimak13, 13 lis 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kolejne dorosłe samce i maluchylimak13, 17 wrz 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kolejne dorosłe samce i maluchylimak13, 17 cze 2021 |
|
|
Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:19
[quote]Źle? DOBRZE !! że go kupiłem bo i tak i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:26
Nie chce się z wami kłócić bo zaraz dostanę kartkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 kwietnia 2012 - 21:34
[quote]Nie chce się z wami kłócić bo zaraz dostanę kartkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2012 - 09:24
Po prostu nie chciałem robić offtopicu
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2012 - 09:37
[quote]Źle? DOBRZE !! że go kupiłem bo i tak i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany