A no i przepraszam za to, że powiedziałem Rogate ponieważ są L1 L2 Więc ciężko rozpoznać ;/ A w zologu powiedziałem patyczaki czy są ? Pytam jaki gatunek to ona - Nie wiem xdd .Ale kupiłem bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
18 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 kwietnia 2012 - 20:18
Pojemniczek ma ok . 9 dziurek wielkości 1cm2 może nie całe
Ale mogę ci screena wysłać . Jak wygląda całe to wyposażenie w akwarium
Jeśli byś oceniła ponieważ jestem początkujący
Zrobiłem z patyczków taką platformę xd Ale chyba jeszcze jakieś gałązki do wspinania dam ;p
A no i przepraszam za to, że powiedziałem Rogate ponieważ są L1 L2 Więc ciężko rozpoznać ;/ A w zologu powiedziałem patyczaki czy są ? Pytam jaki gatunek to ona - Nie wiem xdd .Ale kupiłem bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Małe Patyczaki x
Kupię
Kupię patyczaki tęczowePogromcaFrytek, 12 gru 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Patyczaki do oddania (Warszawa Bemowo)Publius, 07 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam patyczaki Warszawarobal76, 07 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam patyczaki WarszawaJoannaMonika, 05 mar 2025 |
|
|
|||
owady
Terrarystyka
Epipremnum i PatyczakiHermes___, 30 lis 2024 |
|
|
Napisany 04 kwietnia 2012 - 20:31
Ja wątpię, żeby młode chciały jeść pietruszkę. Poleć jutro do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2012 - 20:33
Ej no będzie ciężko bo o tej porze ;0
Napisany 04 kwietnia 2012 - 20:48
Gałązki do wspinania są potrzebne np. do tego aby patyczaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 kwietnia 2012 - 11:17
No właśnie moje 2 patyczaki wiszą ciągle na Gazie bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 kwietnia 2012 - 12:38
Dla patyczaków rogatych patyki są zbędne, jeśli na suficie terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 kwietnia 2012 - 13:19
A ok dziękuje a możesz mi powiedzieć ile linienie trwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 kwietnia 2012 - 14:54
Aa no bo moje 3 zwisają to właśnie nwm bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany