Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Eublefar lamparci i problem z wylinką na nosie

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Kinia704

Kinia704
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4937 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 15 marca 2012 - 13:49

Witam, pare dni temu mój eublefar lamparci zaczął linieć. Wszędzie jest ok, zrzucił skórę, ale została mu na nosie. Jakby to było na innej części ciała to nie byłoby problemu, czytałam żeby smarować gliceryną, albo wodą i próbować sciągnąć. Ale nie wiem czy na nosie mogę czymkolwiek smarować bo przecież jak mu to wejdzie do dziurek to będzie kłopot. Próbowałam to ot tak pomóc mu sciągnąć (bardzo delikatnie) ale nic z tego. I co teraz? mogę próbować mu to smarować?
Dodam, że ma pojemnik z wodą, ale nie spryskuję terrarium, bo tam gdzie go kupiłam powiedzieli mi, że lampartom...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Eublefar lamparci i problem z wylinką na nosie     x

#2 Frozzer

Frozzer
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4957 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 15 marca 2012 - 14:01

patyczek z watka namocz woda anie tak zeby byl naprawde...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 CinnamonGirl

CinnamonGirl

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7263 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 15 marca 2012 - 14:06

Tak jak pisze przedmówca namocz patyczek do czyszczenia uszu i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Kinia704

Kinia704
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4937 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 15 marca 2012 - 14:44

udało się za pomocą zmoczonego patyczka do uszu:) dziękuję za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.