No masz racje schudła mam ją od listopada w tym czasie zjadła trzy szczury (będąc wyciągana tak jak wspomniałam wcześniej) przecież jeżeli by jej to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Pyton Królewski i terrarium na początek.
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 lutego 2012 - 13:59
Podobne tematy: Pyton Królewski i terrarium na początek. x
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski - samiec - piedDamianL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski cb25dekster1224, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 26 lutego 2012 - 15:26
Prosiaki dla rega? No nie przesadzajmy. Młode prosiaki by się niby nadały ale to za drogi interes. Do tego młode prosiaki to sama skóra i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2012 - 22:04
Teraz w dzień mam od 26 do 35C a w nocy od 23 do 31C w zależności od miejsca.
Gałęzie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gałęzie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2012 - 22:28
To masz chorą na umyśle znajomą! Jak kabel ugotuje? Co ona nie zna czegoś takiego jak termoregulator?
Dla początkujących najlepszą metodą karmienia jest sprawdzanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dla początkujących najlepszą metodą karmienia jest sprawdzanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2012 - 22:40
Dla tego dalej stoję przy swoim.
Przyznaję, że zanim się tutaj zalogowałem i przeczytałem praktycznie ok 80% postów na temat królewskiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Przyznaję, że zanim się tutaj zalogowałem i przeczytałem praktycznie ok 80% postów na temat królewskiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2012 - 22:33
Witam, nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy terrarium 100dł./40sz./50wys. spełni oczekiwania rega? Czy 40 cm szerokości to nie za mało?
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów