Hmmm... Gdyby to był mój jemen to bym go nie oddał i starał się odratować. Chociażby dlatego bo z tego co piszesz w zoologicznym nie bedzie mial lepiej. Wiem ze tak to wygląda bo sam widze jak wygląda to w zoologicznych u mnie w Rybniku. Nie raz musialem interweniować. Ogólnie uważam że powinno się zakazać hodowli egzotyków w zoologicznym jezeli nie ma odpowiednich warunków dla nich, oraz powinno sie zatrudniac ludzi ktorzy wiedzą coś na ten temat. Jezeli jednak są w zoologicznym gady to niech przynajmniej beda to osobniki łatwe w chowie a nie jemeny ktore jak sami wiecie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
36 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 lutego 2012 - 15:17
Podobne tematy: Stanisław - Kamyk bez UVB - złe doradztwo w zoologiku x
zachowania
Archiwum tematów
Kamyk krąży po klatceKamlona, 19 maj 2023 |
|
|
|||
zachowania
Kameleony
Kamyk krąży po klatceKamlona, 19 maj 2023 |
|
|
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Doradztwo w sprawie zakupu P. imperatorWaran1999, 27 kwi 2023 |
|
|
|
||
zdrowie
Zwierzęta
Kamyk Jameński RUMIEMRKAnnTek23, 02 maj 2022 |
|
|
|
||
zdrowie
Kameleony
Co jeśli mój mały kamyk ma zamknięte oczy i miał kontakt z wodą ?kamy4 |
|
|
|
Napisany 16 lutego 2012 - 21:15
jak się czuje Stasio?
Napisany 18 marca 2012 - 12:10
Długo nie pisałam, bo po prostu źle zniosłam całą tę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2012 - 12:15
I jeszcze jedno:
mam świadomość, że niektórym może się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
mam świadomość, że niektórym może się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2012 - 12:58
Uważam, że postąpiłaś słusznie.
Potępiam tylko oddawanie psów i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Potępiam tylko oddawanie psów i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2012 - 14:13
Dzięki Lilith, Twoje zdanie ma ogromne znaczenie:)
Postaram się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Postaram się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2012 - 18:45
Lilith ma racje, kupowanie bo biedny to tylko napedzanie handlu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany