Ten weterynarz, u którego byłeś pytał cie wogóle w jakich warunkach mieszka zólw, co dostaje do jedzenia itd?
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 lutego 2012 - 21:05
Jeżeli zółwie do tej pory były prawidłowo karmione i miały stały dostęp do UVB, to nie wiem w czym mialoby pomóc dodatkowe szprycowanie ich witamini i wapniem. Generalnie mam wrażenie, że podawanie zastrzyków witaminowych jest standardową procedurą u weterynarzy, którzy nie bardzo maja pojęcie co właściwie zrobić z żółwiem, albo z góry zakładają, że kazdy żólw jaki do nich trafia jest źle odżywiany.
Ten weterynarz, u którego byłeś pytał cie wogóle w jakich warunkach mieszka zólw, co dostaje do jedzenia itd?
Podobne tematy: niepokojące zachowanie żółwi lamparcich - mała aktywność i wydzielina z nosa x
zachowania
Mrówki
Zachowanie mrówek Messor BarbarusFilip76324 |
|
|
|
||
zachowania
Ptaszniki
Mała aktywność chromkiVaniszka |
|
|
|
||
tematy ogólne
Oddam
Szukam Domu dla moich zółwiElvisPresley, 15 wrz 2025 |
|
|
|||
zachowania
Gekon lamparci (Eublefar)
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
|
|||
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
|
|
Napisany 17 lutego 2012 - 09:02
Czekanie z odrobaczeniem 2 tygodnie może skończyc się tym, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2012 - 19:35
Czyli jest tak jak myślałem. Pani doktor powinna zostać przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_mat33_*
Napisany 17 lutego 2012 - 22:25
Oczywiście odrobaczyć należy natychmiast. Kuracje będzie pewnie i tak trzeba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2012 - 16:28
Jesli jesteś z Łodzi - to podjedź na Więckowskiego 31...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2012 - 12:56
Właśnie u tej pani weterynarz byłem. Po pewnych zmianach w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2012 - 16:02
gwoli ścisłości... metronidazol nie stosuje się przeciwko nicieniom (jak już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2012 - 15:37
Zgadza się....
Miałam na myśli pierwotniaki....a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany