7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 stycznia 2012 - 09:10
Witam.. modliszka w krytycznym jak na moje oko stanie, gdyż ma po przechodzonej wylince połamane odnóża razem z chwytnymi (próbowała łapać jedzonko, ale ledno chodzi) i stąd moje pytanie czy lepiej skrócić jej cierpienia czy poczekać czy coś się poprawi o ile może, bo następna wylinka hoho... jest to pierwsza modliszka która tak nieszczęśliwie przeszła wylikę
próbowałem jej dać pod pyszczek ale nic to nie daje.. zdjęć niemam jak zrobić, ale jest naprawdę źle.. dobić ją?
Podobne tematy: gastrica w opłakanym stanie.. x
Archiwum ogłoszeń
terrarium szklane w stanie idealnymjanusz75, 06 lip 2023 |
|
|
|||
żywienie
Zwierzęta
Co się stanie gdy żaba za dużo zje? Żaba latająca bambusowavamipeq, 07 kwi 2023 |
|
|
|
||
pająki
Ptaszniki
Czy pająk jest w stanie przegryźć plastikBlomy, 06 sie 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sphodromantis gastrica - para imagoEntomologHobbysta, 13 sie 2021 |
|
|
|||
linienie
Modliszki
Linienie Modliszki S.gastricaanarch, 18 lis 2021 |
|
|
|
Napisany 28 stycznia 2012 - 09:15
Możesz zabić tylko po co?
Podaj jej trochę miodu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podaj jej trochę miodu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 09:22
dopiero wczoraj pomogłem jej ściągnąc resztkę wylinki, więc do następnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 09:30
Miałem taka m.paykullii która miała powyrzywiane chwytaki i jednej tylnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 16:54
poszła do zjedzenia przez agamę, bo niechciałem, żeby się tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 19:34
Z tego co piszesz to nie był błąd, chciałam się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 21:11
no sorki, ale takiej kruszynie zrobić wyraźne zdjęcie aparatem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany