Witam, przeniosłem agamkę do mojego nowego terrarium, w którym wcześniej przez 2 dni przebywał gekon. Przy gekonie jako prowizoryczną ozdobę umieściłem uschnięty modrzew. wyciągnąłem go całego jednak zostało wiele małych kawałków, a moja agama je wpiernicza i zastanawiam się czy jej to nie zaszkodzi. Nie je żadnych owoców ani roślinek tylko ten modrzew! To dziwne bo nie słyszałem jeszcze o takim przypadku, dlatego się pytam. Aha i jeszcze mam jedno pytanie kupiłem ją od z hodowli. Sprzedawca powiedział, że nie ma żadnych ubytków jednak zauważyłem, że na końcu ogona jest taki 0,4cm ciemny kawalek, który wygląda jakby był uschnięty ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 stycznia 2012 - 22:26
Podobne tematy: Czy agamka może to jeść? x
żywienie
Płazy
Termitówka nie chce jeść --> dlaczego ?Larsi, 27 lip 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Boa dusiciel nie chce jeśćTomala1312, 28 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Modliszki
Modliszka nie chce jeśćViolet_Woodson, 01 lis 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon nie otwiera oczu, przestał jeśćKarola2309 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
ŚMIETNIK
Gekon nie otwiera oczu, przestał jeśćKarola2309 ![]() |
|
![]() |
Napisany 27 stycznia 2012 - 00:36
uschnmięty kawałek odpadnie i będzie ogon o tyle krótszy. Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 stycznia 2012 - 13:24
[quote] Co do modrzewia wyciąg bo to oślinna iglasta nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 stycznia 2012 - 18:58
Moja Gamma ma dokladnie to samo i nawet ostatnio dokladnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 11:18
Moja agama ma tez taki konec ogona czarny i jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2012 - 13:13
mój miał i niestety z wylinką część odpadła
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów