Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Burunduk atakuje mnie

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Simonkowa

Simonkowa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5412 dni
  • Polska / Łódzkie / Koluszki

Napisany 19 stycznia 2012 - 12:35

Witam. Mam problem z burundukiem, zakupiłam go w kwietniu i dość szybko się oswoił, bo po miesiącu. Przychodził na zawołanie, jadł z ręki, siedział mi przez pół dnia na ramieniu i było ok. Przed zimą zaczął się agresywnie zachowywać wobec innych domowników, jednak nadal mnie lubił i przychodził do mnie. Któregoś dnia postanowiłam posprzątać mu klatkę, zobaczyłam w jego domku- koszyku dużo, dużo jedzenia, sprzątnęłam mu połowę, by nie spał na jedzonku i by się nie popsuło (były też tam larwy mącznika). Kiedy wrócił ze spaceru po pokoju i zobaczył że trochę jedzenia mu ubyło zaczął wariować. Na nieszczęście zaczął...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Burunduk atakuje mnie     x

#2 jussjuss

jussjuss
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6044 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 20 stycznia 2012 - 09:07

A w jakim jest wieku ten burunduk? bo jeśli kupiłeś/kupiłaś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 akka

akka

Miniona pomocna w dziale Ssaki egzotyczne

• Terrarysta
  • Z nami od: 6724 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 20 stycznia 2012 - 12:29

Nie bez przyczyny istnieje pojęcie zimowej aresji u wiewiórek a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Simonkowa

Simonkowa
  • Terrarysta

Napisany 20 stycznia 2012 - 17:27

No właśnie to odbywało się za jego plecami ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Simonkowa

Simonkowa
  • Terrarysta

Napisany 25 stycznia 2012 - 18:30

Dziś rano zauważyłam, że mu Jurek ma strasznie powiększone jądra......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.