Witam, mam kraba tęczowego od 3 dni i niestety krab nie chce jeść .Dawałem mu jabłko, mięso kurczaka, mandarynki ,ogórka, jedzenie dla rybek które wywalił do wody ale nic mu nie podchodzi najwidoczniej . Dodam też że krab od 2 dni w żwirku (na cześci lądowej) wykopał dziure i nie ma zmiaru wychodzić co moge mu dać ? by być pewnym że je ?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 stycznia 2012 - 16:04
Podobne tematy: Krab teczowy niejadek x
Sprzedam węże
Boa tęczowy brazylijski samica, wąż preriowy samiec,Norturu, 02 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Pyton Królewski - niejadekDymo23pnc ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Boa tęczowy brazylijski dorosła samica. Nowa cena !cyptil, 26 mar 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Boa tęczowy (epicrates Cenchria), Boa dusiciel (Boa constrictor) + wiele innych, całość za 50% cenyMatt88, 10 mar 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Boa tęczowy - Epicrates cenchria cenchriagrendel747, 04 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 02 stycznia 2012 - 16:40
myślisz ? tyle , że krab jest jeszcze młody nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2012 - 16:42
To kup nie dużą rybkę.
Ja miałem kraba mangrowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja miałem kraba mangrowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2012 - 17:48
tak zrobie i zobaczymy co z tego wyjdzie myśle ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 stycznia 2012 - 23:14
[i]Krab nie je?
Bez obaw, to normalne zjawisko....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Bez obaw, to normalne zjawisko....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2012 - 20:10
To normalne, przed wylinką nie jedzą długi czas, nawet 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów