31 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 czerwca 2006 - 17:24
A co do tej skóry to chyba wiem dlaczego stosuje piasek PET SANIT który pochłania wilgoc może dlatego?
Podobne tematy: bakterie u żółwia stepowego? x
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Kupię żółwia lamparciego SAMCAGekon88, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię żółwia stepowegotiwson, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Oddam 4-letniego żółwia greckiego z terrarium i całym wyposażeniemMarliK ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
identyfikacja
Początkujący hodowcy żółwi
Prośba o identyfikację gatunku żółwia lądowego.Absterget, 06 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 czerwca 2006 - 18:27
piasek nie nadaje się !!!!!!!!
Kora z ogrodniczego -gruba warstwa!
A
Kora z ogrodniczego -gruba warstwa!
A
Napisany 28 czerwca 2006 - 19:45
A co ile wymieniac tą kore czy darń??Co do kory to sa jakies gatunki jeje czy jest tylko jedna w ogrodniczym??
Napisany 28 czerwca 2006 - 22:56
Tak, są różna kory, ja polecam dla jednego żółwia te najdroższe ( 5 zł za 20 litrów! ) Kupiłam ostatnio i kora jest super! A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2006 - 08:21
W zimie trzeb kamric czym suszonym czy mozna samemu cos nazbierac i ususzyc??czy trzeba kupowac w sklepie zoologicznym??Aha jakie macie terraria ze szkła czy z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2006 - 08:35
Dieta zarówno zimowa jak i letnia oraz stosowane podłoże to najbardziej podstawowe dylematy początkujących. Było już sporo na ten temat, więc w czasie wolnym polecam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów