Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Przeciwko zabijaniu węży w Stanach.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
24 odpowiedzi na ten temat

#11 Shagrath

Shagrath
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5667 dni
  • Polska / Śląskie / Żory

Napisany 12 listopada 2011 - 19:45

Hoduje weże, ale jakoś mnie to nie rusza. Szczególnie, że to jadusy. Ciekawe czy mieli byście takie samo zdanie gdyby było tyle jadusów w Polsce,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#12 poiuyt

poiuyt
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6105 dni
  • Polska / Mazowieckie / Mława

Napisany 12 listopada 2011 - 19:55

[quote]Hoduje weże, ale jakoś mnie to nie rusza. Szczególnie, że to jadusy. Ciekawe czy mieli byście takie samo zdanie gdyby było tyle jadusów w Polsce,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Alraune

Alraune
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5891 dni
  • Polska / Śląskie / Żory

Napisany 12 listopada 2011 - 20:45

bardzo szybko uśmiercają? i wiesz to po kilku sekundach tego filmiku?
wytłumaczeniem nie jest również to, że są to jadusy, to ich środowisko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Loxodonta

Loxodonta
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7531 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 12 listopada 2011 - 21:21

A czy ktoś tutaj może przytoczyć dane dot. populacji tych grzechotników? Jaka część populacji jest ubijana na tych "festiwalach"? Może to taki swoisty "amerykański" sposób,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Morh3z

Morh3z
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5277 dni
  • Polska / Łódzkie / Skierniewice

Napisany 12 listopada 2011 - 22:05

[quote]ale jak obejrzałem filmik to przestało mnie to ruszać bo zobaczyłem, że bardzo bardzo szybko uśmiercają węże.[/quote]

Napisałem na początku i napisane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 RobertM

RobertM

Moderator: Kameleony

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 6580 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 12 listopada 2011 - 22:59

Jeden z barbarzyńskich "sportów", jakich na świecie niestety sporo. Na krytykę z zewnątrz USA są tak samo mało wrażliwe jak Chiny. Ale nawet w Chinach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 Morph

Morph
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6737 dni
  • Polska / Łódzkie / Pabianice

Napisany 13 listopada 2011 - 00:18

Dziwie się ludziom, że mogą robić coś takiego - aż serce się kraja.
Dopiero co był niemalże identyczny nius o zabijaniu żółwi -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 Sag

Sag
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5145 dni
  • United Kingdom

Napisany 13 listopada 2011 - 10:27

Zdaje mi się że to może działać na tej samej zasadzie co polowania. Jak np. masowo polowano na lisy czy dziki bo niszczyły itp. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Loxodonta

Loxodonta
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7531 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 13 listopada 2011 - 11:01

[quote]Zdaje mi się że to może działać na tej samej zasadzie co polowania. Jak np. masowo polowano na lisy czy dziki bo niszczyły itp. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 Pussylover

Pussylover
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5244 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 13 listopada 2011 - 15:54

Zdolności rozrodcze grzechotników w Teksasie jak i liczba ich populacji jest na tyle duża że te "masowe mordy" nie trzebią znacznie ich liczebności. Gorzej z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.