Mam problem z jednym kameleonem. Niestety nie ma ochoty jeśc tego co skacze, pełza czy chodzi. Najchetniej je wszystko co lata np. muchy, cmy, motyle....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zachęcenie kameleona do jedzenia
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 października 2011 - 21:36
Podobne tematy: Zachęcenie kameleona do jedzenia x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 60x40x120 : Tło strukturalne, duża wentylacja idealne dla kameleonaKwdiil, 20 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Kameleony
Wet dla kameleonaTunku_x2, 31 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Messor Barbarus około 400 mrówek + zestaw jedzenia i akcesoriówHasko, 09 maj 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić kameleona lamparciego? [POZNAŃ]zioms ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Jak długo bez jedzenia w trakcie wylinki.TurboTomek, 07 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 16 października 2011 - 10:00
Niema ochoty jesc, a czy je?? np. swierszcze. Napewno bedzie wolal muche od swierszcza przynajmniej jest tak u mnie ale jezeli wcina swierszcze to bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2011 - 11:18
Jemeny uchodzą za wybredne i szybko nudzące sie pokarmem jaszczurki.
W sumie nie ma co się dziwić, jakbyś codziennie jadł schabowego to po 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
W sumie nie ma co się dziwić, jakbyś codziennie jadł schabowego to po 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2011 - 18:53
niestety moja samica odmówiła przyjmowania już całkowicie pokarmu:( to co jej podałem na przymus to po pewnej chwili wszystko zwróciła. Słabnie z dnia na dzień...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów