Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
budowa ścianki z pianki montażowej

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 belapro1

belapro1
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5453 dni
  • Polska / Pomorskie / Starogard Gdański

Napisany 10 października 2011 - 15:35

Mam wszystko przygotowane pigment 200ml i zaprawe klejowa, 5 minut temu posmarowalem pianka montazowa tlo moje pytanie brzmi, ile czasu trzeba czekać tak na oko, abym mogł przejsc do smarowania pianki zaprawa klejowai kolejne pyanie to ile czasu schnie taka zaprawa klejowa? Nastepnie nałoże pigment ile bedzie schnal ? Pytam o to, poniewaz mam węża w kartoniku zamkniete i nie wiem ile bedzie on tam siedzial. Jak to się robiło ? Po wyschnieciu pianki nakładamy zaprawe pędzlem potem pigment i znowu zaprawe i pigment ;d ? Licze na szybkie i dobre odpowiedzi ;)

Podobne tematy: budowa ścianki z pianki montażowej     x

#2 belapro1

belapro1
  • Terrarysta

Napisany 10 października 2011 - 15:53

Nie mogłem już edytować, CZYTAŁEM GDZIEŚ KIEDYŚ, ŻE TRZEBA COŚ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 PanAnonim

PanAnonim
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7244 dni
  • Polska / Podlaskie / Łomża

Napisany 10 października 2011 - 16:39

torf uzywasz tylko wtedy, gdy robisz scianke z wykorzystaniem wlokna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 belapro1

belapro1
  • Terrarysta

Napisany 10 października 2011 - 17:09

Terrarium ze zwierzakiem mam 6 miesiecy, a za tydzien dotrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.