Mam wszystko przygotowane pigment 200ml i zaprawe klejowa, 5 minut temu posmarowalem pianka montazowa tlo moje pytanie brzmi, ile czasu trzeba czekać tak na oko, abym mogł przejsc do smarowania pianki zaprawa klejowai kolejne pyanie to ile czasu schnie taka zaprawa klejowa? Nastepnie nałoże pigment ile bedzie schnal ? Pytam o to, poniewaz mam węża w kartoniku zamkniete i nie wiem ile bedzie on tam siedzial. Jak to się robiło ? Po wyschnieciu pianki nakładamy zaprawe pędzlem potem pigment i znowu zaprawe i pigment ;d ? Licze na szybkie i dobre odpowiedzi
budowa ścianki z pianki montażowej
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 października 2011 - 15:35
Podobne tematy: budowa ścianki z pianki montażowej x
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Samodzielna budowa terrarium z płyty meblowej - PROJEKTgrunwald, 17 cze 2024 |
|
|
|||
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
|
|||
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Budowa terra dla Regiusa 125x50x50 FotoPrzeemasss, 03 sty 2025 |
|
|
|
||
terrarium - fotorelacje
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla córki, znaczy... dla Agamy brodatej ;)Przem78, 19 lip 2024 |
|
|
|
||
Budowa, osprzęt
Jak zrobić zaprawe do ścianki ?Boguslaw777, 26 mar 2024 |
|
|
Napisany 10 października 2011 - 15:53
Nie mogłem już edytować, CZYTAŁEM GDZIEŚ KIEDYŚ, ŻE TRZEBA COŚ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2011 - 16:39
torf uzywasz tylko wtedy, gdy robisz scianke z wykorzystaniem wlokna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2011 - 17:09
Terrarium ze zwierzakiem mam 6 miesiecy, a za tydzien dotrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany