Pracujemy nad nową wersją
214 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Pracujemy nad nową wersją x
Terrarystyka
Niemcy NRW: Zakaz hodowli zwierząt jadowitych (ostateczna wersja)Vulpes90 ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton regius wersja stripedGever, 23 paź 2019 |
|
0 |
![]() |
|||
wysoki priorytet
Informacje
Nowa baza gatunkowa na terrarium.pl ! Wersja BETA!Nook ![]() |
|
2 |
![]() |
|||
Przypięty
Propozycje, sugestie, problemy
Nowa wersja serwisuNook ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
Terrarystyka
Nowa wersja terrarium.com.pl - magazynu terrarystycznegoNook ![]() |
|
0 |
![]() |
Napisany 14 maja 2012 - 20:06
nie wiem czy pisałem ale logowanie teraz będzie emailem... pole login tez bedzie działało ale wilu osobom zmieni sie niestety login [nie wszystkim] take najbezpieczniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 12:51
Rozumiem, że padło na skrypt Invision Power? To świetny wybór, aczkolwiek mogłeś rozważyć darmowe MyBB, które było tworzone jako bezpłatna alternatywa, gdy IP.Board stało się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2012 - 14:24
[quote]Rozumiem, że padło na skrypt Invision Power? To świetny wybór, aczkolwiek mogłeś rozważyć darmowe MyBB, które było tworzone jako bezpłatna alternatywa, gdy IP.Board stało się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2012 - 21:01
Witam Jestem nowy, ale od razu rzuciło mi się w oczy że na edycję postu jest tylko 15 minut. Czy nie można tego zmienić? Wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2012 - 22:56
[quote]Witam Jestem nowy, ale od razu rzuciło mi się w oczy że na edycję postu jest tylko 15 minut. Czy nie można tego zmienić? Wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2012 - 13:46
Właśnie nie łączy starego postu z nowym.
Napisany 24 maja 2012 - 14:00
[quote]Właśnie nie łączy starego postu z nowym.[/quote]
tzn pisałem o nowym forum obecnie oczywiście nie ma takiej opcji bo to forum nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
tzn pisałem o nowym forum obecnie oczywiście nie ma takiej opcji bo to forum nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2012 - 19:32
OK oby jak najwcześniej

1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów