Tak- jesteśmy umówieni i mam nadzieje ze tego terminu juz naprawdę nikt nie bedzie przesuwał. Czekam tylko na info od Ciebie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2015 - 18:14
Tak- jesteśmy umówieni i mam nadzieje ze tego terminu juz naprawdę nikt nie bedzie przesuwał. Czekam tylko na info od Ciebie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2015 - 10:17
Witam. Przeprowadzałem wymianę z tym użytkownikiem i jak najbardziej go polecam ~!
Napisany 18 czerwca 2015 - 10:42
Witam,
Kolejny pozytyw dla Kuby ode mnie. Sprowadził mi ładną parkę Ara Ararauna, w bardzo dobrej kondycji i przystępnej cenie.
Polecam tego użytkownika w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2015 - 22:18
Chciałabym skontaktować się z tym użytkownikiem, ale forum terrarium mi nie pozwala(pisze, że ten użytkownik nie może otrzymywać nowych wiadomości). Zna ktoś jakąś inną opcje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2015 - 06:46
Chciałabym skontaktować się z tym użytkownikiem, ale forum terrarium mi nie pozwala(pisze, że ten użytkownik nie może otrzymywać nowych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2015 - 09:06
Przeca w każdym ogłoszeniu podaje swój emial i numer telefonu... czytajcie do końca ogłoszenia!
Nie zauważyłam wcześniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2016 - 19:04
polecam, wysylka ladnie spokowana w styrobox, papiery wszystko elegancko
Napisany 10 lutego 2016 - 16:26
Zamówiłem zwierzaka w kwietniu 2015, Kuba podał mi termin realizacji zamówienia do 30 dni, więc od razu zapłaciłem połowę kwoty.
Druga połowa miała być wpłacona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Anu, 10 lutego 2016 - 16:32.
Napisany 13 lutego 2016 - 14:32
Witam.
Zapomniałeś wspomnieć o kilku kwestiach dość istotnych.
Widzieliśmy się osobiście podczas wystawy, którą organizowałem. W zamian za czekanie, które nie do końca było spowodowane z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów