Zastanawiam sie nad hodowlą gekona płaczącego i mam pare pytań ... Czy odpowiedni jest on na 1 gekona ? Trudny w hodowli ? I czy mi nie ucieknie gdzies na mieszkanie :D Mój tata hodował kiedyś gekony i troche ma doświadczenia tylko obawiam sie wlaśnie że mi nie pozwoli ze względu tego ze ucieknie mi na mieszkanie i tyle go bede widzial ... :Dbo jak pamietam to jeden mu zrobil takiego psikusa :D a i jeżeli polecacie coś innego to żeby bylo male bo nie mam zadużo miejsca :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 08 czerwca 2006 - 10:20
Podobne tematy: Czy gekon płaczący na początek ? x
Wyceny, gdzie kupić
Gekon orzeisony cappuccinoAlicja033, 01 maj 2026 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
gekon orzęsiony samiec chocolate plus terrariumbulldog, 06 kwi 2026 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekon orzęsiony dalmatianAlicja033, 12 kwi 2026 |
|
|
|||
Herpetologia
Jaką książkę o jaszczurkach wybrać na początek?Heniusiek12345, 15 gru 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Zwierzęta
Owsiki - gekon lamparciChuckusie, 19 mar 2026 |
|
|
Napisany 08 czerwca 2006 - 10:29
Gekon płaczący jest odpowiedni na pierwszą jaszczurkę, z hodowlą się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2006 - 12:04
Są bardzo łatwe. A czy ucieknie czy nie, to zależy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2006 - 14:12
no tak ale chodzi mi tez o fakt ten czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2006 - 16:09
Moje jak otwieram drzwiczki wciskaja sie w szczeliny korka na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 czerwca 2006 - 21:07
Jest tata sie zgodzil :) tylko teraz maly problem ......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2006 - 10:36
Możesz je kupić na stronie www.gady-gady.pl :D to jest najlepsza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany