To co widać na Zdjęciu pod linkiem z allegro nie ma nic wspólnego z craniiferami ani z hybrydami craniifer, których z resztą na oczy nikt nie widział bo craniifery są rarytasem więc mało kto może je pokrzyżować. To są najprawdopodobniej pochodzące z Czech B.atropos, skądinąd świetne owady karmowe, mnożą się jak ogień. Ale podpisywanie ich jako cokolwiek wspólnego z craniiferami to już dno dna, nawet jeśli to tylko nazwa karaczan brazylijski. Co one mają wspólnego z Brazylią? i nawet zdjęcie w opisie craniifer na tcp nie przedstawia craniiferów. Na 100 %. Przez rok usiłowałem te karaczany (pozbierane w kilku źródłach)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2014 - 18:14
Podobne tematy: Doświadczenia z hodowli karaczana argentyńskiego x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Redukcja hodowli!Cywil, 17 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Nadwyżki hodowli w atrakcyjnych cenach. Zapraszam !!sewerboyyy, 11 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 07 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Boa cesarskie Redukcja hodowlijanks, 06 paź 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Ssaki egzotyczne
Prośba z znalezieniem fajnej hodowliWooden92 ![]() |
|
![]() |
Napisany 15 stycznia 2014 - 19:05
Z tym, że nawet zdjęcia w opisie craniiferów na tcp...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2014 - 19:07
Napisany 16 stycznia 2014 - 03:38
Te karaczany ze zdjęcia opisowego są wyjątkowo charakterystyczne. Tylko w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2014 - 23:11
Można w jednym pojemniku trzymać karaczana argentyńskiego i brazylijskiego?
Oba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 17:36
Napisany 17 stycznia 2014 - 19:41
Jaki cel ma odsiewanie młodych osobników od starych, obecnie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 19:55
Ani larwy, ani osobniki dorosłe tych gatunków nie będą przejawiać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 21:04
A w praktyce które z nich rozmnażają się szybciej??
Oba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 21:25
Z tą alergią to chyba może być różnie.Ja otrzymałem paczuszkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów