Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
"Egzotyczne zwierzęta zakazane w Polsce"

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
34 odpowiedzi na ten temat

#31 Adacho

Adacho
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5914 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 14 lipca 2011 - 12:33

Wracam do ptasznikow, bo to chyba forum o nich, co nie ? ;) Nam one nie zagrazaja, pogryzienie przezyjemy, a nawet jesli nie, to na wlasne zyczenie, skoro je hodujemy. Za to dzieci - jest szansa wiekszych powiklan.

Sam mam bullterriera w domu i w "ukladanie" go wlozylem wiele pracy niemniej zakladanie kaganca to nieodzowna czesc spaceru, pomimo tego ze mam podstawy uwazac ze nikogo nie pogryzie. Zasada ograniczonego zaufania. Gdyby przeprowadzic stosowna kampanie spoleczna, moze wiecej ludzi zakladaloby swoim pupilom kagance, albo wiecej ludzi reagowalo by na psy bez kagancow. Ustalenie wysokiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#32 kokoskop

kokoskop
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7072 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 14 lipca 2011 - 13:27

co zrobisz że taka popularność jest na pająki a że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#33 Boombeel

Boombeel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5302 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 14 lipca 2011 - 15:06

Ja powiem tak, to że uzależniają ptaszniki to popieram w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 Kargul21

Kargul21
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5318 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Kalisz

Napisany 14 lipca 2011 - 21:09

Dokładnie, wiek nie idzie w parze z doświadczeniem. Aż tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#35 Tohunga

Tohunga
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6212 dni
  • Polska / Mazowieckie / Gostynin

Napisany 14 lipca 2011 - 21:53

[quote]Podsumowując - nie mam nic przeciwko temu aby ktoś kontrolował...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.