jak w temacie, moj roczny gekon zrobil sobie glodowke na jakis 1 tyg i dostal jednego mola i przez kilka dni chcialem mu podac szarancze, swierszcze, drewnojada nic, dzis podalem mu kilka moli zjdl je, podlozylem mu drewnojada, nic 0 zainterezowania, podlozylem znow mola zjadl, podlozylem swierszcza juz nic, co moge zrobic by moj gek znow zaczal jesc normalnie, czyli: szarancze, swierszcze , maczniki??
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 czerwca 2011 - 11:31
Podobne tematy: nic nie jem, procz moli-tak mowi mi gekon x
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
20
Napisany 23 czerwca 2011 - 11:56
Odłożył na bok mole i wsadził do terra np. miseczkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 czerwca 2011 - 12:00
ok, nie bede dawal mu moli i w terra ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 czerwca 2011 - 16:38
Uważam tak samo jak ,,NewNick'', jak zgłodnieje to zje
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 czerwca 2011 - 18:18
Mole są znane z tego, że jaszczurki je uwielbiają i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 czerwca 2011 - 18:19
Wystarczająco głęboka miseczka z macznikami, tak aby nie mogły z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 czerwca 2011 - 07:40
tak tulko ja nie oge sobie pozwolic by byla sama...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 czerwca 2011 - 09:19
Jeśli gekon jest w dobrej kondycji, to zupełnie niepotrzebnie podsuwasz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów