Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Boa czy pyton

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
20 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość_Mistyk_*

Gość_Mistyk_*
  • Gość

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:07

Witajcie.

Otóż posiadam już węża zbożowego. Jednakże od pewnego czasu zastanawiam się "nad czymś większym". Co byście doradzili osobie, może nie zielonej w kwestii terrarystyki, ale uczciwie mówiąc, do doświadczonego gościa mi brakuje. Zastanawiam się konkretnie nad boa dusicielem lub jakimś pytonem. Jaki moglibyście mi doradzić gatunek? Ogólnie, żeby gadzinka miała te 2-3 m, więcej lepiej nie, bo jednak respekt trzeba mieć przed większą "kluską". I jak sądzicie. Czy osoba bez sporego doświadczenia może sobie pozwolić na hodowlę boa dusiciela czy w ogóle 2-3 m węża?

Proszę o wyrozumiałość jeśli był już taki temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Boa czy pyton     x

#2 ugryź

ugryź
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5919 dni
  • Polska / Śląskie / Jaworzno

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:09

było już od groma takich tematów, poza tym wystarczy przeszukać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Gość_Mistyk_*

Gość_Mistyk_*
  • Gość

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:12

Tyle to ja już wiem. Wolałem się jedynie dowiedzieć od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 zloty

zloty
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7214 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:15

jezeli nie kupisz to sie nie dowiesz,kazdy waz niezaleznie od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Marsel

Marsel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6447 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:19

Witaj.

W kwestii większych dusicieli bardziej liczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Gość_Mistyk_*

Gość_Mistyk_*
  • Gość

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:22

Ano to prawda. Z tym, że odnośnie podobania się.... taki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Sylwester

Sylwester
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6363 dni

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:47

Wiadomo, Viridisy to przepięknie ubarwione nadrzewne pytony, ale cene swoją...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 aspidites

aspidites
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5469 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Toruń

Napisany 21 czerwca 2011 - 11:47

Ale m.viridis to zupełnie inna bajka niż to o co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Gość_Mistyk_*

Gość_Mistyk_*
  • Gość

Napisany 21 czerwca 2011 - 12:11

Dzięki za odpowiedzi.

Cóż, może i jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Marsel

Marsel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6447 dni

Napisany 21 czerwca 2011 - 12:25

Samce tygrysów nie przekraczają 3.5 m. A i ta wartośc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.