KoRZystam. H. maculata (nie przez "k"). Agresja to cecha osobnicza, więc może mu się trafić zupełnie spokojny osobnik. Możesz zatem powiedzieć, że Twoja/Twoje osobnik/osobniki jest/są np: spokojne, agresywne, itd., więc to w Twoim przypadku S. calceatum jest "trudniejsza" od H. maculata.
27 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 maja 2011 - 20:18
[quote]Stromatopelma jest gorsza niz makulata sam sie o tym przekonałem:) Ja proponuje taki pojemnik co zą w sklepach typu kaufland mianowicie do przechowywyania pożywienia(platkow itp) sam z nich kożystam i nie narzekam.[/quote]
KoRZystam. H. maculata (nie przez "k"). Agresja to cecha osobnicza, więc może mu się trafić zupełnie spokojny osobnik. Możesz zatem powiedzieć, że Twoja/Twoje osobnik/osobniki jest/są np: spokojne, agresywne, itd., więc to w Twoim przypadku S. calceatum jest "trudniejsza" od H. maculata.
Podobne tematy: Pomocne rady dla Stromatopelma calceatum x
Kupię
Kupie podrostki s.calceatumeve667, 29 sty 2026 |
|
|
|||
Kupię
1.1 s.calceatum, p.irminia, p pulchereve667, 20 lis 2025 |
|
|
|||
Kupię
Samiczki naranicharum,violaceopes,calceatum, nigerrimumeve667, 07 lis 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Mini hurt s.calceatumeve667, 26 lut 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Stromatopelma calceatum samiec adultMumiasty, 06 maj 2024 |
|
|
Napisany 03 maja 2011 - 20:46
Czyli wracając do mojego pytania jakie mniej więcej te wymiary...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 maja 2011 - 22:26
Przecież Ci napisałem, ciężko pomnożyć?
Napisany 03 maja 2011 - 22:36
Z początku nie z czaiłem, że to o to chodzi......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2011 - 15:15
[quote]Stromatopelma jest gorsza niz makulata sam sie o tym przekonałem:)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2011 - 08:09
Pająk jest już w moim posiadaniu od niedzieli i jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2011 - 11:36
[quote]Dodatkowo nabyłem jeszcze Pterinochilus murinus "usambara"
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2011 - 12:17
Zbyt długo go nie mam ale z tego co obserwuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany