Witam :D przeczytalem ostatnio ze woda ktora leje sie do pajakow aby utrzymac wilgotnosc musi byc przegotowana i odstana. I tu moje pytanie: co sie stanie moim pupilom jezeli zraszam zwykla letnia woda z kranu??
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 maja 2006 - 22:49
Podobne tematy: woda dla utrzymania wilgotnosci x
terrarium - wilgotność
Budowa, osprzęt
Problem z utrzymaniem wilgotności w terrarium pytona królewskiegoOPTomczes, 16 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Węże właściwe i pozostałe
Utrzymanie wilgotności, nawodnienia podczas nieobecności.Arenos, 23 mar 2021 |
|
![]() |
|||
terrarium - rośliny
Wystrój, roślinność
mech i xiaxim w wilgotności 70%TerrorystkaNatalka ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Kalkulator zakupu oraz utrzymania terrariumLowiczak ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - rośliny
Wystrój, roślinność
Mech i włókno kokosowe do terrarium 30%-50% wilgotności - zdobienieAzbestowyDzban, 15 maj 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 27 maja 2006 - 07:22
nic sie nie stanie ja tak robie i nic moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2006 - 07:53
chodzi o to że w wodzie z kranu moga być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_wh6fxe_*
Napisany 27 maja 2006 - 08:11
Nie tak bardzo o te drobnoustroje chodzi jak o mineraly...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2006 - 09:13
Ja dale z kranu i nic nigdy im się nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2006 - 10:49
ja tak samo :D nic nikomu nie dolega, a szybke...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2006 - 19:01
Żadnych drobnoustrojów w wodzie pitnej nie ma. Woda taka zanim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 maja 2006 - 16:08
kolego - jak sie boisz to kup sobie w biedronce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów