Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Co można upchnąć do terra 20x20x40

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
23 odpowiedzi na ten temat

#21 Tomik5

Tomik5
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5304 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 02 kwietnia 2011 - 21:09

Ja nie sądzę, żeby trzymanie dwóch gekonów płaczących w terrarium 20x20x40, które dorastają do 10cm było dobrym rozwiązaniem, m.in. dlatego, że przy złym rozplanowaniu powierzchni, w ogóle nie będą miały miejsca, co jest bez sensu. Wiem, że np. hodowcy trzymają większe gadziy w bocach itd., ale nie o to tutaj chodzi...

Jeżeli w terrarium o powyższych rozmiarach nie będzie nawet dla nich żadnej ścianki, to nie mamy o czym rozmawiać... 20x20 powierzchni to za mało, a trzeba do tego doliczyć inne rzeczy, które dodatkowo zabiorą tą powierzchnię.

Przy dobrym rozplanowaniu powierzchni + ściance,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Co można upchnąć do terra 20x20x40     x

#22 matyldziok

matyldziok
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5316 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 02 kwietnia 2011 - 21:33

Przecież zakup zwierzaka ma być przyjemnością ,a terrarium 20x20x40 nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 Ragnarok

Ragnarok
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6628 dni
  • Polska / Pomorskie / Tczew

Napisany 02 kwietnia 2011 - 21:51

To Ty byś trzymał tak małego gekona w terrarium o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 MowiaNaMnieLisu

MowiaNaMnieLisu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5440 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 02 kwietnia 2011 - 21:54

W regale między pająkami mam miejsca właśnie na terraria 20x20x40...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.