jak najbardziej [b][color=green]polecam[/color][/b] tego gościa! brałem (mam nadzieje, że jeszcze bede brał) od niego zwierzaki... zawsze były zdrowe i zadbane.
Marcin_K - opinie o transakcjach przeszłych i bieżących
26 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 lutego 2012 - 12:49
Napisany 07 marca 2012 - 20:53
Polecam w 100% Marcina!!!!! brałem gadziny i nadal bede brał......zdrowe,pełna dokumentacja i zero problemów
z takimi ludzmi robi sie interesy!!!!

20
Zbanowany
Postowanie wyłączone
Napisany 21 marca 2012 - 11:33
Kolejne linki :
Dwa pozytywy + zasłużony niestety negatyw jednak sprawe wyjaśniłem i naprawiłem tak jak należy. Za co usera [b]sajmona[/b] przepraszam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dwa pozytywy + zasłużony niestety negatyw jednak sprawe wyjaśniłem i naprawiłem tak jak należy. Za co usera [b]sajmona[/b] przepraszam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2012 - 18:07
Marcin osoba godna polecenia.
Miałem przyjemność handlowania z Marcinem, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
Miałem przyjemność handlowania z Marcinem, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
20
Zbanowany
Postowanie wyłączone
Napisany 24 marca 2012 - 14:07
Pozytyw od użytkownika Dygas84 :
[quote]
sprzedawca w 100% ok transakcja zawarta w ciagu kilku chwil juz 2 gada kupuje u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[quote]
sprzedawca w 100% ok transakcja zawarta w ciagu kilku chwil juz 2 gada kupuje u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2012 - 13:11
Jeszcze raz gorąco polecam Marcina, w ciągu tygodnia byłem u niego 2 razy, miałem przyjemność zobaczenia jego hodowli, zakupiłem od niego Ahaetulle i jestem strasznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2012 - 14:49
Pierwszy kontakt z Marcinem jak najbardziej na plus. Pewnie u niego bede jeszcze zamawial.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów