Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Niemały problem

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 bewet

bewet
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5415 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Ślesin

Napisany 14 stycznia 2011 - 08:30

Witam

Przedwczoraj, tj. 11.01.2011 dostałem Pogonę Henrylawsoni. Jest to podrostek. Dziś rano napotkał mnie problem. Prawdopodobnie napięcie nie dochodzi do oprawy, co za tym idzie nie mogę jej włączyć. Świetlówka powinna być dobra, ponieważ gdyby się popsuła to na jej końcach powinny zaskoczyć (tak jakby mrugały końcówki świetlówki). Chciałbym się dowiedzieć ile wytrzyma bez świetlówki ? Dobrze, że dziś mam wolny dzień i mogę przeznaczyć go na zniwelowanie tego problemu, lecz Henryk nie jest przyzwyczajony do nowego otoczenia jeszcze, a żeby rozkręcić oprawę i posprawdzać napięcie będę musiał go przenieść. Nic mu się nie stanie ? To...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Niemały problem     x

#2 sebixDragon

sebixDragon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5766 dni
  • Polska

Napisany 14 stycznia 2011 - 09:59

jak zrobisz to dzisiaj i bedziesz ja trzymal w innym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 bewet

bewet
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2011 - 10:16

Przeniosłem ją do mniejszego pudełka i walczę z tą oprawą....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 HaNeK

HaNeK
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5533 dni
  • Polska / Podkarpackie / Leżajsk

Napisany 14 stycznia 2011 - 16:01

na 99 % startery, koszt 3 zł. wiec mogłeś odrazu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 bewet

bewet
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2011 - 17:34

Dokładnie jak piszesz, sprawdziłem wszystkie możliwe sposoby i okazał się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Vincent689PL

Vincent689PL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5689 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 14 stycznia 2011 - 19:09

Najlepiej zostaw ją w spokoju, musi się przyzwyczaić ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 bewet

bewet
  • Terrarysta

Napisany 14 stycznia 2011 - 19:21

Dokładnie. Czasami jak się boi albo widzi przechodzącego obok psa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.