Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Pająk dla archanofoba ;)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
10 odpowiedzi na ten temat

#1 Thug

Thug
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5412 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 13 stycznia 2011 - 14:10

Witam bardzo serdecznie. Pająki interesowały mnie od zawsze, jednak niestety ''choruję'' na archanofobię. Chciałbym hodować pająka, jednak zwyczajnie boje się pająków. Może się to wydać dziwne, pająki mnie interesują z chęcią bym je hodował, jednak już na widok kątnika domowego na ścianie serce bije mi szybciej i pojawia się delikatna panika, mimo, że dobrze wiem, że taki pajączek nie stanowi dla mnie żadnego zagrożenia.

Ostatnio wpadłem na pomysł, połączenia mojego marzenia z leczeniem fobii. Mianowicie jak wiemy pająki przechodzą wylinki, więc kupując jakiegoś malucha L1( takiego bym się raczej nie bał ;P) stopniowo oswajałbym się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Pająk dla archanofoba ;)     x

#2 kip

kip
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5353 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Napisany 13 stycznia 2011 - 14:38

to jest fajne rozwiązanie ja proponuje C. fasciatum one są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Chester86

Chester86
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7971 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 13 stycznia 2011 - 16:39

Heh a to ciekawe:D Moze to taka nie do końca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Tomo_VIP

Tomo_VIP
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6968 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 13 stycznia 2011 - 16:56

C.fasciatum jest dość nadpobudliwy i dla arachnofoba może być paraliżująca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 hades996x

hades996x
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5479 dni
  • Polska / Łódzkie / Łęczyca

Napisany 13 stycznia 2011 - 17:04

Albo kup młodą Brachypelmę (Najlepiej spokojnego kędziorka) od L1 do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 fatal89

fatal89
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6061 dni
  • Polska / Śląskie / Cieszyn

Napisany 13 stycznia 2011 - 17:47

Witam kiedys miałem podobnie , ale kiedys kolega mi załatwił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Thug

Thug
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5412 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 13 stycznia 2011 - 20:06

C. fasciatum, 12 cm z odnóżami i nerwowy charakter, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Chester86

Chester86
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7971 dni

Napisany 13 stycznia 2011 - 20:11

Weim co to znaczy archanofobia ale nie kazdemu przejawowi trzba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Darkness

Darkness
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5905 dni
  • Polska / Małopolskie / Oświęcim

Napisany 13 stycznia 2011 - 20:13

Może Euthlus sp.red?Widziałem ostanio oferte z nim, posiadałem go w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Starshine

Starshine
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7153 dni

Napisany 13 stycznia 2011 - 20:35

[quote]Na allegro go nie ma, więc martwię się trochę o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.