[quote]Co Wy ludzie macie z tymi glonojadami itp,wyraznie jest napisane,ze nie powinno sie ich trzymac z aksolotlami! a co druga piszaca osoba mowi,ze ma glonojady,to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 stycznia 2011 - 00:40
Podobne tematy: Aksolotl nie chce jesc - prosba o pomoc x
identyfikacja
Początkujący hodowcy żółwi
Prośba o identyfikację gatunku żółwia lądowego.Absterget, 06 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Aksolotle
Czy mój aksolotl jest ze gruby?Drozdzina, 01 lut 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Aksolotl zrobił się żółtynatka123411, 22 kwi 2019 |
|
![]() |
|||
spód ptasznika
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Prośba o określenie płci. Chromatopelma Cyaneopubescens 2DCPrzemo1985, 29 lis 2024 |
|
![]() |
|||
spód ptasznika
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Prośba o rozpoznanie płci u sazimaiMi0shu, 10 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 03 stycznia 2011 - 00:51
Glonojad jest z rodziny ryb zbrojnikowatych. Drewniak jak i zbrojnik to znowu z sumow,a wiekszosc sumow jest agresywnych.
Mam rozumiec,ze w nocy siedzisz i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Mam rozumiec,ze w nocy siedzisz i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2011 - 02:20
[quote]Glonojad jest z rodziny ryb zbrojnikowatych. Drewniak jak i zbrojnik to znowu z sumow,a wiekszosc sumow jest agresywnych.
Napisany 03 stycznia 2011 - 06:54
[quote] Skoro bierzesz pod uwage rady itp to chyba widzisz ze wiekszosc osob jest za usunieciem tych ryb z akwarium.[/quote]
Tommat, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Tommat, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów