Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - wybieg zewnętrzny

- - - - -  
Dylemat z wybiegiem

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
16 odpowiedzi na ten temat

#1 pati84

pati84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7526 dni
  • Polska / Śląskie / Chorzów

Napisany 07 maja 2006 - 12:49

No właśnie lato nadeszło słonko świeci, a mój wybieg stoi pod znakiem zapytania. Powód? zeszłoroczna wpadka mojego żółwia i moja. Zostawiłam go na dworze, a ten połaszczył się na tulipany mojej babci, niektóre tylko staranował, a resztę obgryzł i za to go spotkała sroga kara. Babcia kopła go w pancerz i biedak na kafafelkach ślizgał się po nim myslałam że ją .... (sami wiecie)no i sie pokłóciłyśmy efekt jest tego taki, że mój żółwik nie ma prawa wstępu na ogród a co za tym idzie nie ma wybiegu, więc postanowiłam zrobić mu wybieg na balkonie ale mam w związku z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Dylemat z wybiegiem     x

#2 NatalaC

NatalaC
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7379 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 07 maja 2006 - 13:04

A może jednak da się mu zrobić wybieg ogrodowy? Spróbuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 pati84

pati84
  • Terrarysta

Napisany 07 maja 2006 - 13:44

Czy taki kilkumiesięczny pobyt na kafelkach nie wpływnie negatywnie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 NatalaC

NatalaC
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7379 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 07 maja 2006 - 13:49

W takim razie kiepsko. Co do wybiegu na balkonie, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Eragon

Eragon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7195 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 07 maja 2006 - 13:58

moze spróbuj kupic jeżeli da rade oczywsice troche styropaniu i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 nulus

nulus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7309 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 07 maja 2006 - 14:02

Zbijasz młotkiem taką skrzynke bez dachu z drewna, wysoką w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 pati84

pati84
  • Terrarysta

Napisany 07 maja 2006 - 15:33

ale mnie nie chodzi o to jak zabezpieczyc wybieg czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Eragon

Eragon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7195 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 07 maja 2006 - 16:19

jako podłoze nie moga byc kafelki dlatego piszemy inne rozwiazanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Onsen

Onsen
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7406 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 07 maja 2006 - 17:20

Jeśli zamierzasz zółwika wypuścić na balkon i tam zostawić na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 izowita

izowita
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7466 dni
  • Polska / Śląskie / Zawiercie

Napisany 07 maja 2006 - 20:36

jeli miałabyś trzymać zółwia bezposrednio na kafelkach to lepiej bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.