Przede wszystkim witam się ze wszystkimi, gdyż jest to mój pierwszy post.
Jak w temacie - piszę z pytaniem o możliwość zakupu młodego żółwia czerwonolicego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 listopada 2010 - 23:26
Podobne tematy: Trachemys scripta elegans w Szczecinie - gdzie kupić? x
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Gdzie i za ile kupić węża heleny coleognatus helenaTerrarystazpasji, 05 sie 2025 |
|
![]() |
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Latrodectus Elegans i Neoholothele Incei w dobrej ceniepiotr_terra, 20 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Neoholothele Incei Gold i Latrodectus Eleganspiotr_terra, 16 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 16 listopada 2010 - 23:40
Witam, Ponieważ handel żółwiami czerwonolicymi został ograniczony w wyniku rozporządzenia UE to sklepy zoologiczne nie bawią się w kupowanie młodych rozmnożonych w niewoli. Tym bardziej,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 listopada 2010 - 23:58
Do tej pory (po przeczytaniu połowy internetu!
) udało mi się znaleźć jedną polską stronę poświęconą hodowli żółwi ukierunkowanej na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 17 listopada 2010 - 09:02
[quote] Szczecin. W grę wchodzą również miasta, miasteczka, wioski, osady w [b]promieniu 700km na południe i zachód Polski[/b] plus Wolin/Uznam
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 17 listopada 2010 - 11:02
A słyszałam, słyszałam...
Dlatego napisałam, że chodzi o południe lub zachód [b]Polski[/b]

Napisany 08 grudnia 2010 - 21:06
Żółwika już mam, temat można zamknąć/usunąć
PS Co do poprzedniego postu - chodziło mi o południe/wschód....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

PS Co do poprzedniego postu - chodziło mi o południe/wschód....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2011 - 20:22
Nie bd zakładał nowego tematu więc odgrzeję tego kotleta 
Ostatnio ku mojemu zdziwieniu malutkie czerwonolice widziałem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ostatnio ku mojemu zdziwieniu malutkie czerwonolice widziałem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów