A ja proponuję miesiąc namysłu i intensywnego myślenia czy nie lepiej chomika, psa albo ostatecznie zbożówkę. Jeśli zapał utrzymasz przez ten miesiąc to wtedy podejmiesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...Pyton Tygrysi czy Boa Dusiciel...
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 listopada 2010 - 08:17
Podobne tematy: ...Pyton Tygrysi czy Boa Dusiciel... x
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski - samiec - piedDamianL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski cb25dekster1224, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 22 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 05 listopada 2010 - 09:10
Słuchaj jeśli chcesz Pmb a nie masz doswiadczenia i wyobrazeńia o gabarytach tych węż to umów sie z kims z Lublina np wybierz sie do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2010 - 13:54
Yhym czyli takie macie zdanie;) bardzo mi miło że odpowiadacie i pomagacie mi w wyborze. Mam starszego brata jak i tatę którzy będą mi pomagali...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2010 - 14:56
Przeczytałem tutaj wiele sprzecznych opinii. Miałem kiedyś Pytony tygrysie, 2,5 letnia parkę, samica miała około 2,6 metra, samiec troszkę większy.
Boa hoduję od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Boa hoduję od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2010 - 14:39
Samczyki pytonów tygrysich bardzo często w wieku dorosłym poszczą. ( 3-6 miesięcy ) czasem dłużej. Koszty utrzymania dużych dusiciele to suma wielu czynników takich jak:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2010 - 17:06
yhym;) No ja nadal się zastanawiam już sporo czasu spędziłem z Panem który mnie bardzo mocno namawiał na Boa że innych węży niż boa to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów